Jahn Teigen 1949 – 2020

Min kjære gode venn Jahn Teigen gjennom flere 10 år har gått bort.

Han sovnet stille inn på Ystad Sykehus i Sverige i går kveld. Jahn ble 70 år. Dette er og blir en trist dag. Selv så har jeg kjent Jahn i mange mange år. Min første samtale med Jahn var 04.04.1991 dengang min datter Marte ble født. Mitt første møte med Jahn var i 1991. Og siden det så hadde vi kontakt. Utallige møter og mange lange telefon samtaler. Jahn var en varm og flott person. Det var alltid latter rundt ham. Et fantastisk menneske. En bauta av et menneske har gått bort så altfor tidlig. Norge har mistet den største entertaineren av de alle. En stor røst, kunstner har stilnet og vil bli husket for alltid. Mine tanker går til hans nærmeste. Hvil i fred min kjære venn! Du vil bli husket som den største av de alle!

Mvh
Øistein Wickle.

Donasjon

Føler du for å donere 1 krone eller mer, kan du gjøre dette ved å sende en Vipps til 92485022.
På forhånd takk!
Mvh
Øistein Wickle

error: Kopibeskyttet materiale !!